אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני תבשילים

14,172
צפיות

מעורב ירושלמי

המתכון של
מעורב ירושלמי

מנה כיפית ואהובה על הילדים שלי

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • מאת אילנית בניזרי
  • 200 גרם חזה עוף פרוס קוביות
  • 200 גרם פרגיות פרוס לקוביות או שווארמה
  • 200 גרם טחולים
  • 2 בצלים פרוסים לרצועות
אופן ההכנה
  • 1

    ראשית את הטחולים להרתיח במים ולנקות אם הם גדולים לחתוך לחצי.מרגע שמבעבע 2 דקות רתיחה ..


  • 2

    את השווארמה או פרגיות וחזה עוף נניח בקערה נתבל בכף תבלין פלדלפיה נערבב היטב .


  • 3

    נטגן עם מעט שמן את הבצלים עד להזהבה ,נוסיף רבע כפית כורכום ,את הפרגיות החזה עוף ,נערבב כ 5 דקות ,נוסיף את הטחולים נתבל פלפל שחור גרוס ,מעט מלח ,ורבע כפית כמון .


  • 4

    נקפיץ כחצי שעה מוכן ,נפזר פטרוזליה לעיטור  ..


1

ראשית את הטחולים להרתיח במים ולנקות אם הם גדולים לחתוך לחצי.מרגע שמבעבע 2 דקות רתיחה ..


2

את השווארמה או פרגיות וחזה עוף נניח בקערה נתבל בכף תבלין פלדלפיה נערבב היטב .


3

נטגן עם מעט שמן את הבצלים עד להזהבה ,נוסיף רבע כפית כורכום ,את הפרגיות החזה עוף ,נערבב כ 5 דקות ,נוסיף את הטחולים נתבל פלפל שחור גרוס ,מעט מלח ,ורבע כפית כמון .


4

נקפיץ כחצי שעה מוכן ,נפזר פטרוזליה לעיטור  ..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים