ראשית את הטחולים להרתיח במים ולנקות אם הם גדולים לחתוך לחצי.מרגע שמבעבע 2 דקות רתיחה ..
2
את השווארמה או פרגיות וחזה עוף נניח בקערה נתבל בכף תבלין פלדלפיה נערבב היטב .
3
נטגן עם מעט שמן את הבצלים עד להזהבה ,נוסיף רבע כפית כורכום ,את הפרגיות החזה עוף ,נערבב כ 5 דקות ,נוסיף את הטחולים נתבל פלפל שחור גרוס ,מעט מלח ,ורבע כפית כמון .
4
נקפיץ כחצי שעה מוכן ,נפזר פטרוזליה לעיטור ..
1
ראשית את הטחולים להרתיח במים ולנקות אם הם גדולים לחתוך לחצי.מרגע שמבעבע 2 דקות רתיחה ..
2
את השווארמה או פרגיות וחזה עוף נניח בקערה נתבל בכף תבלין פלדלפיה נערבב היטב .
3
נטגן עם מעט שמן את הבצלים עד להזהבה ,נוסיף רבע כפית כורכום ,את הפרגיות החזה עוף ,נערבב כ 5 דקות ,נוסיף את הטחולים נתבל פלפל שחור גרוס ,מעט מלח ,ורבע כפית כמון .