לןגן

מעורב ירושלמי

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 08/10/2017 | 03:03
מעורב ירושלמי

תקציר המתכון: מנה כיפית ואהובה על הילדים שלי

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ראשית את הטחולים להרתיח במים ולנקות אם הם גדולים לחתוך לחצי.מרגע שמבעבע 2 דקות רתיחה .

  2. את השווארמה או פרגיות וחזה עוף נניח בקערה נתבל בכף תבלין פלדלפיה נערבב היטב

  3. נטגן עם מעט שמן את הבצלים עד להזהבה ,נוסיף רבע כפית כורכום ,את הפרגיות החזה עוף ,נערבב כ 5 דקות ,נוסיף את הטחולים נתבל פלפל שחור גרוס ,מעט מלח ,ורבע כפית כמון

  4. נקפיץ כחצי שעה מוכן ,נפזר פטרוזליה לעיטור  .