מעבדים את הבשר עם ביצה 1, 2 כפות פירורי לחם, צרור כוסברה, בצל קצוץ ותבלינים לפי טעמכם:פפריקה כמון מלח פלפל שחור גרוס..
2
נמלא את הקישואים ונניח על תבנית... אם נישאר לכם עוד מהעוף הטחון תוסיפו קציצות לרוטב..
3
כעת נכין את שלב הרוטב.
4
נטגן בצל להזהבה נוסיף את הפיטריות להזהבה מעל נסדר את כל הסירות קישואים שהכנו נערבב בקערה 500 מ"ל מים רותחים עם התבלינים הבאים לפי טעמכם האישי: פפריקה, .
5
כורכום, כמון, מלח, אבקת מרק עוף.
6
מעט פלפל שאטה גרוס .
7
נערבב לפתיחת טעמים ונשפוך לאט לאט לסיר .
8
לבשל 45 דק' בהצלחה.
1
מעבדים את הבשר עם ביצה 1, 2 כפות פירורי לחם, צרור כוסברה, בצל קצוץ ותבלינים לפי טעמכם:פפריקה כמון מלח פלפל שחור גרוס..
2
נמלא את הקישואים ונניח על תבנית... אם נישאר לכם עוד מהעוף הטחון תוסיפו קציצות לרוטב..
3
כעת נכין את שלב הרוטב.
4
נטגן בצל להזהבה נוסיף את הפיטריות להזהבה מעל נסדר את כל הסירות קישואים שהכנו נערבב בקערה 500 מ"ל מים רותחים עם התבלינים הבאים לפי טעמכם האישי: פפריקה, .