לןגן

45

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 15/09/2017 | 12:45
45

תקציר המתכון: סירות קישואים ממולאות בעוף טחון ורוטב פיטריות

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מעבדים את הבשר עם ביצה 1, 2 כפות פירורי לחם, צרור כוסברה, בצל קצוץ ותבלינים לפי טעמכם:פפריקה כמון מלח פלפל שחור גרוס.

  2. נמלא את הקישואים ונניח על תבנית... אם נישאר לכם עוד מהעוף הטחון תוסיפו קציצות לרוטב.

  3. כעת נכין את שלב הרוטב

  4. נטגן בצל להזהבה נוסיף את הפיטריות להזהבה מעל נסדר את כל הסירות קישואים שהכנו נערבב בקערה 500 מ"ל מים רותחים עם התבלינים הבאים לפי טעמכם האישי: פפריקה,

  5. כורכום, כמון, מלח, אבקת מרק עוף

  6. מעט פלפל שאטה גרוס

  7. נערבב לפתיחת טעמים ונשפוך לאט לאט לסיר

  8. לבשל 45 דק' בהצלחה