ספר מתכוני תבשילים
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
2 בצלים גדולים חתוכים לפרוסות
-
-
4 תפוחי אדמה לקוביות קטנות
אופן ההכנה
-
1
מטגנים את הבצל עד שהבצל מבריק ורק עם מעט שמן .
-
2
מוסיפים את העוף לטיגון משני צידו .
-
3
שמים מעל כף שטוחה מלח .
-
4
כף כורכום .
-
5
וכמה כדורים של פלפל אנגלי .
-
6
מוסיפים מים עד גובה העוף .
-
7
מביאים לרתיחה עם מכסה סגור.
-
8
מוסיפים את התפו״א סוגרים את המכסה מבשלים על אש נמוכה עד שהעוף והתפוחי אדמה רכים .
-
9
בהצלחה 😘♥️.
1
מטגנים את הבצל עד שהבצל מבריק ורק עם מעט שמן .
2
מוסיפים את העוף לטיגון משני צידו .
3
שמים מעל כף שטוחה מלח .
4
כף כורכום .
5
וכמה כדורים של פלפל אנגלי .
6
מוסיפים מים עד גובה העוף .
7
מביאים לרתיחה עם מכסה סגור.
8
מוסיפים את התפו״א סוגרים את המכסה מבשלים על אש נמוכה עד שהעוף והתפוחי אדמה רכים .
9
בהצלחה 😘♥️.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים