לןגן

צלי עוף תפו״א

מאת: רונית אבוחצירה, פורסם: 13/09/2017 | 03:44
צלי עוף תפו״א

תקציר המתכון: הפשטות מנצחת זה מה שילדים אוהבים ♥️

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מטגנים את הבצל עד שהבצל מבריק ורק עם מעט שמן

  2. מוסיפים את העוף לטיגון משני צידו

  3. שמים מעל כף שטוחה מלח

  4. כף כורכום

  5. וכמה כדורים של פלפל אנגלי

  6. מוסיפים מים עד גובה העוף

  7. מביאים לרתיחה עם מכסה סגור

  8. מוסיפים את התפו״א סוגרים את המכסה מבשלים על אש נמוכה עד שהעוף והתפוחי אדמה רכים

  9. בהצלחה 😘♥️