לשים במחבת 6 כפות שמן ולהקפיץ את השקדים הקלופים למשך 2 דקות עד לקבלת צבע זהוב. להוציא מהמחבת ולשים את אגוזי המלך להקפיץ כחצי דקה ולהוציא מהמחבת.
2
לשים את רצועות הבצל הלבן ולטגן עד לשקיפות מלאה של הבצל ולערבב מדיי פעם.
3
לאחר מכן להוסיף את הסוכר והקינמון ולערבב היטב. לבשל כ-10 דקות על אש בינונית עד לקבלת בצל מקורמל, לערבב מדיי פעם ולהוסיף את השזיפים והצימוקים. אני שמתי צימוקים בהירים ולא כהים, אך לשיקולכם. .
4
להוסיף מעט מן השקדים ולערבב לתוך התערובת. לבשל כ-5 דקות נוספות ולערבב מדיי פעם. .
5
להגיש לצלחת ולפזר מעל את אגוזי המלך והשקדים. מומלץ להגיש לצד אורז לבן. .
6
לבריאות! שתהיה שנה טובה ומתוקה!🍯 .
1
לשים במחבת 6 כפות שמן ולהקפיץ את השקדים הקלופים למשך 2 דקות עד לקבלת צבע זהוב. להוציא מהמחבת ולשים את אגוזי המלך להקפיץ כחצי דקה ולהוציא מהמחבת.
2
לשים את רצועות הבצל הלבן ולטגן עד לשקיפות מלאה של הבצל ולערבב מדיי פעם.
3
לאחר מכן להוסיף את הסוכר והקינמון ולערבב היטב. לבשל כ-10 דקות על אש בינונית עד לקבלת בצל מקורמל, לערבב מדיי פעם ולהוסיף את השזיפים והצימוקים. אני שמתי צימוקים בהירים ולא כהים, אך לשיקולכם. .
4
להוסיף מעט מן השקדים ולערבב לתוך התערובת. לבשל כ-5 דקות נוספות ולערבב מדיי פעם. .
5
להגיש לצלחת ולפזר מעל את אגוזי המלך והשקדים. מומלץ להגיש לצד אורז לבן. .