לערבב היטב את כל מרכיבי תערובת הקציצות ולהניח בצד. .
2
לקלף את תפוחי האדמה, להשאיר אותם שלמים ובעזרת תפוחן לרוקן מהליבה את כל אורכו של התפוח אדמה ולמלא בתערובת הבשר הטחון. מתערובת הבשר שנשארה להכין קציצות קטנות. .
3
להכנת רוטב העגבניות - את העגבניות לקלוף ולחתוך לקוביות ולטגן יחד עם הפטריות, הפלפל האדום היבש והשום למשך 5 דקות. להוסיף את התבלינים, רסק העגבניות ואת המים הרותחים ולהביא לרתיחה. לאחר שהרוטב מבעבע להוסיף את הקציצות הקטנות ואת התפוחי אדמה הממולאים ולבשל כ-20 דקות על אש בינונית. לאחר מכן להוסיף את רצועות הפלפל האדום ולבשל כ-7 דקות נוספות . .
4
לפזר מעט פטרוזיליה קצוצה, להגיש חם ובתאבון ..
1
לערבב היטב את כל מרכיבי תערובת הקציצות ולהניח בצד. .
2
לקלף את תפוחי האדמה, להשאיר אותם שלמים ובעזרת תפוחן לרוקן מהליבה את כל אורכו של התפוח אדמה ולמלא בתערובת הבשר הטחון. מתערובת הבשר שנשארה להכין קציצות קטנות. .
3
להכנת רוטב העגבניות - את העגבניות לקלוף ולחתוך לקוביות ולטגן יחד עם הפטריות, הפלפל האדום היבש והשום למשך 5 דקות. להוסיף את התבלינים, רסק העגבניות ואת המים הרותחים ולהביא לרתיחה. לאחר שהרוטב מבעבע להוסיף את הקציצות הקטנות ואת התפוחי אדמה הממולאים ולבשל כ-20 דקות על אש בינונית. לאחר מכן להוסיף את רצועות הפלפל האדום ולבשל כ-7 דקות נוספות . .