לןגן

תפוחי אדמה במילוי בשר טחון ברוטב עגבניות מושלם

מאת: ליאת שפיצר, פורסם: 03/09/2017 | 14:35
תפוחי אדמה במילוי בשר טחון ברוטב עגבניות מושלם

תקציר המתכון: תבשיל משגע וקל להכנה של תפוחי אדמה במילוי בשר טחון ברוטב עגבניות מושלם

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לתערובת הקציצות

להכנת הרוטב עגבניות

בנוסף

אופן הכנה

  1. לערבב היטב את כל מרכיבי תערובת הקציצות ולהניח בצד.

  2. לקלף את תפוחי האדמה, להשאיר אותם שלמים ובעזרת תפוחן לרוקן מהליבה את כל אורכו של התפוח אדמה ולמלא בתערובת הבשר הטחון. מתערובת הבשר שנשארה להכין קציצות קטנות.

  3. להכנת רוטב העגבניות - את העגבניות לקלוף ולחתוך לקוביות ולטגן יחד עם הפטריות, הפלפל האדום היבש והשום למשך 5 דקות. להוסיף את התבלינים, רסק העגבניות ואת המים הרותחים ולהביא לרתיחה. לאחר שהרוטב מבעבע להוסיף את הקציצות הקטנות ואת התפוחי אדמה הממולאים ולבשל כ-20 דקות על אש בינונית. לאחר מכן להוסיף את רצועות הפלפל האדום ולבשל כ-7 דקות נוספות .

  4. לפזר מעט פטרוזיליה קצוצה, להגיש חם ובתאבון .