הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלרוטב: .
לטגן 3 בצלים גדולים חתוכים .
כשהבצל מתחיל להיות שקוף להוסיף כף שטוחה של סוכר חום, לערבב ולטגן עוד קצת.
להוסיף 3 גבעולי סלרי עם העלים חתוכים גס.
להוסיף 2 כוסות מים רותחים מעורבבים עם כמה חוטי זעפרן. להגיע לרתיחה .
ולהוסיף כף אבקת מרק בצל, מרק עוף פרווה, מעט פלפל לבן, 2גרגירי פלפל אנגלי, 2 עלי דפנה,כורכום, קורט אגוז מוסקט, מעט קינמון,קורט כמון,מעט תבלין לקציצות/בזאר ולערבב. .
להוסיף את תחתיות הארטישוק הממולאות.
לבשל מעט על להבה בינונית גבוהה.
עד לאידוי חלק מהנוזלים לאחר מכן להנמיך ללהבה נמוכה ולבשל עד לריכוך מוחלט של הארטישוק וסמיכות הרוטב. .