ספר מתכוני תבשילים
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
לחמם מחבת או ווק עם מעט שמן קנולה.
-
2
לשבור שתי ביצים ולקשקש אותן .
-
3
להוסיף רוטב סויה.
-
4
להוסיף כרוב לבן פרוס בינוני.
-
5
פלפל חתוך לרצועות.
-
6
איזה צבע שרוצים. .
-
7
לתבל:.
-
8
מלח, פלפל, סויה, אבקת מרק, מעט שום גבישי.
-
9
לערבב כל הזמן. .
-
10
את האיטריות יש להרתיח או להכניס לקערה עם מים רותחים עד ריכוך כמעט מלא (אל דנטה) ולסנן.
-
11
להוסיף למחבת להמשיך לערבב .
-
12
לתקן טעמים .
-
13
להגיש עם מעט כוסברה וקשיו .
-
14
בהצלחה 💚.
-
15
.
1
לחמם מחבת או ווק עם מעט שמן קנולה.
2
לשבור שתי ביצים ולקשקש אותן .
3
להוסיף רוטב סויה.
4
להוסיף כרוב לבן פרוס בינוני.
5
פלפל חתוך לרצועות.
6
איזה צבע שרוצים. .
7
לתבל:.
8
מלח, פלפל, סויה, אבקת מרק, מעט שום גבישי.
9
לערבב כל הזמן. .
10
את האיטריות יש להרתיח או להכניס לקערה עם מים רותחים עד ריכוך כמעט מלא (אל דנטה) ולסנן.
11
להוסיף למחבת להמשיך לערבב .
12
לתקן טעמים .
13
להגיש עם מעט כוסברה וקשיו .
14
בהצלחה 💚.
15
.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים