לןגן

מוקפצים צמחוני

מאת: תילי טובה, פורסם: 18/08/2017 | 13:34
מוקפצים צמחוני

תקציר המתכון: אוכל רחוב הכי פשוט טעים משביע צמחוני

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחמם מחבת או ווק עם מעט שמן קנולה

  2. לשבור שתי ביצים ולקשקש אותן

  3. להוסיף רוטב סויה

  4. להוסיף כרוב לבן פרוס בינוני

  5. פלפל חתוך לרצועות

  6. איזה צבע שרוצים.

  7. לתבל:

  8. מלח, פלפל,  סויה, אבקת מרק, מעט שום גבישי

  9. לערבב כל הזמן.

  10. את האיטריות יש להרתיח או להכניס לקערה עם מים רותחים עד ריכוך כמעט מלא (אל דנטה) ולסנן

  11. להוסיף למחבת להמשיך לערבב

  12. לתקן טעמים

  13. להגיש עם מעט כוסברה וקשיו

  14. בהצלחה 💚