2 פרפרים של חזה עוף חתוך לקוביות גדולות (או כל חלק אחר)
1/2 כוס שמן
2 כוסות כוסמת ( מדוד בכוס זכוכית עם ידית )
3 כוסות מים רותחים ( מדוד בכוס זכוכית עם ידית )
מלח לפי הטעם
כף כמון
כפית פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
1
על להבה גדולה בסיר עמוק לשים את השמן ולטגן את הבצל עד להזהבה. להוסיף את חזה העוף ולערבב תוך כדי טיגון, ולתבל ( מלח, כמון, פלפל שחור גרוס ). להוסיף את הגזרים להמשיך לטגן מס' דקות, להנמיך את הלהבה לסגור את הסיר עם המכסה ולבשל 10-15 דק' עד לריכוך חלקי של הגזרים. להוסיף מים רותחים לטעום ולתקן טעמים במידת הצורך. על להבה בינונית עם מכסה חצי פתוח לבשל בערך 15 דק'. ( רתיחה עדינה).
2
לשותף מספר פעמים את הכוסמת, ולשים על התבשיל ולישר גובה המים 1.5 ס"מ מעל לכוסמת. .
3
לסגור את הסיר עם המכסה, על להבה נמוכה לבשל 30-40 דק'. .
4
לאחר 30 דק' לפתוח לערבב את כל התבשיל, ולהמשיך עוד 10 דק' בישול. .
1
על להבה גדולה בסיר עמוק לשים את השמן ולטגן את הבצל עד להזהבה. להוסיף את חזה העוף ולערבב תוך כדי טיגון, ולתבל ( מלח, כמון, פלפל שחור גרוס ). להוסיף את הגזרים להמשיך לטגן מס' דקות, להנמיך את הלהבה לסגור את הסיר עם המכסה ולבשל 10-15 דק' עד לריכוך חלקי של הגזרים. להוסיף מים רותחים לטעום ולתקן טעמים במידת הצורך. על להבה בינונית עם מכסה חצי פתוח לבשל בערך 15 דק'. ( רתיחה עדינה).
2
לשותף מספר פעמים את הכוסמת, ולשים על התבשיל ולישר גובה המים 1.5 ס"מ מעל לכוסמת. .
3
לסגור את הסיר עם המכסה, על להבה נמוכה לבשל 30-40 דק'. .
4
לאחר 30 דק' לפתוח לערבב את כל התבשיל, ולהמשיך עוד 10 דק' בישול. .