אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני תבשילים

1,432
צפיות

לזניה בטטה פטריות וארטישוק

המתכון של
לזניה בטטה פטריות וארטישוק

כל מילה מיותרת

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • מתכון 📋מהמזנון הפרטי שלי🏠
  • לזניה פרווה עם בטטה , פטריות, וארטישוק
  • מצרכים הדרושים לשיכבה ראשונה
  • 1 חבילת עלי לזניה
  • 1 קופסת פטריות קצוצים
  • 2 בצלים קצוצים
  • 3 בטטה חתוך לקוביות קטנות
  • 5 תחתיות ארטישוק מבושלות במים וקצוצות
  • 1 קופסת עגבניות מקולפות ו טחונות
  • 1/2 מכל שמנת צמחית
  • חופן פטרוזיליה קצוצה
  • 1 כף אורגנו
  • 2 כפות אבקת פטריות
  • 1 כף קטשופ
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
  • 2 בצים
אופן ההכנה
  • 1

    1)מטגנים את הבצל עד להזהבה אבל לא יותר מדי, מכניסים את הפטריות ,בטטה וארטישוק , מטגנים .


  • 2

    ל5 דק⏲,שופכים את העגבניות ואת כל השאר חוץ מהשמנת צמחית ולעוד 5 דק בישול, מכבים את הגז ושופכים את השמנת ,מכניסים לקירור ❄ל10 דק⏲לאחר מכן .


  • 3

    מכניסים את 2 הביצים ושוב מערבבים.


  • 4

    2) מסדרים שכבת עלי לזניה .


  • 5

    ברינג מרובע 24/24 ברופד בנייר אפייה בתחתית וגם בדפנות או בתבנית פיירקס. .


  • 6

    שופכים קצת תערובת ומניחים מעל עוד שכבת עלים של לזניה.


  • 7

    מצרכים הדרושים לשכבה השנייה .


  • 8

    מבשלים 3 תפוחי אדמה ומרסקים וכמובן מקררים ❄מכניסים ביצה,.


  • 9

    1 כף אבקת פטריות.


  • 10

    1/2 כפית פלפל שחור משטחים מעל .


  • 11

    מצרכים הדרושים לשכבה השלישית.


  • 12

    אופים בנייר כסף 3תפוחי אדמה ו 1בטטה ומרסקים, מכניסים.


  • 13

    1 כף אבקת פטריות .


  • 14

    1/2 כפית פלפל שחור גרוס ומשטחים.


  • 15

    אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות🎚כ35 דק⏲מטגנים 2 בצלים לעיגולים עם 2 כפות סילן פלפל שחור ומלח ,מניחים.


  • 16

    ומגישים ואפשר לחמם עם הפלטה או בתנור👌👌.


1

1)מטגנים את הבצל עד להזהבה אבל לא יותר מדי, מכניסים את הפטריות ,בטטה וארטישוק , מטגנים .


2

ל5 דק⏲,שופכים את העגבניות ואת כל השאר חוץ מהשמנת צמחית ולעוד 5 דק בישול, מכבים את הגז ושופכים את השמנת ,מכניסים לקירור ❄ל10 דק⏲לאחר מכן .


3

מכניסים את 2 הביצים ושוב מערבבים.


4

2) מסדרים שכבת עלי לזניה .


5

ברינג מרובע 24/24 ברופד בנייר אפייה בתחתית וגם בדפנות או בתבנית פיירקס. .


6

שופכים קצת תערובת ומניחים מעל עוד שכבת עלים של לזניה.


7

מצרכים הדרושים לשכבה השנייה .


8

מבשלים 3 תפוחי אדמה ומרסקים וכמובן מקררים ❄מכניסים ביצה,.


9

1 כף אבקת פטריות.


10

1/2 כפית פלפל שחור משטחים מעל .


11

מצרכים הדרושים לשכבה השלישית.


12

אופים בנייר כסף 3תפוחי אדמה ו 1בטטה ומרסקים, מכניסים.


13

1 כף אבקת פטריות .


14

1/2 כפית פלפל שחור גרוס ומשטחים.


15

אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות🎚כ35 דק⏲מטגנים 2 בצלים לעיגולים עם 2 כפות סילן פלפל שחור ומלח ,מניחים.


16

ומגישים ואפשר לחמם עם הפלטה או בתנור👌👌.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים