הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה1)מטגנים את הבצל עד להזהבה אבל לא יותר מדי, מכניסים את הפטריות ,בטטה וארטישוק , מטגנים .
ל5 דק⏲,שופכים את העגבניות ואת כל השאר חוץ מהשמנת צמחית ולעוד 5 דק בישול, מכבים את הגז ושופכים את השמנת ,מכניסים לקירור ❄ל10 דק⏲לאחר מכן .
מכניסים את 2 הביצים ושוב מערבבים.
2) מסדרים שכבת עלי לזניה .
ברינג מרובע 24/24 ברופד בנייר אפייה בתחתית וגם בדפנות או בתבנית פיירקס. .
שופכים קצת תערובת ומניחים מעל עוד שכבת עלים של לזניה.
מצרכים הדרושים לשכבה השנייה .
מבשלים 3 תפוחי אדמה ומרסקים וכמובן מקררים ❄מכניסים ביצה,.
1 כף אבקת פטריות.
1/2 כפית פלפל שחור משטחים מעל .
מצרכים הדרושים לשכבה השלישית.
אופים בנייר כסף 3תפוחי אדמה ו 1בטטה ומרסקים, מכניסים.
1 כף אבקת פטריות .
1/2 כפית פלפל שחור גרוס ומשטחים.
אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות🎚כ35 דק⏲מטגנים 2 בצלים לעיגולים עם 2 כפות סילן פלפל שחור ומלח ,מניחים.
ומגישים ואפשר לחמם עם הפלטה או בתנור👌👌.