תקציר המתכון: כל מילה מיותרת
קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
1)מטגנים את הבצל עד להזהבה אבל לא יותר מדי, מכניסים את הפטריות ,בטטה וארטישוק , מטגנים
ל5 דק⏲,שופכים את העגבניות ואת כל השאר חוץ מהשמנת צמחית ולעוד 5 דק בישול, מכבים את הגז ושופכים את השמנת ,מכניסים לקירור ❄ל10 דק⏲לאחר מכן
מכניסים את 2 הביצים ושוב מערבבים
2) מסדרים שכבת עלי לזניה
ברינג מרובע 24/24 ברופד בנייר אפייה בתחתית וגם בדפנות או בתבנית פיירקס.
שופכים קצת תערובת ומניחים מעל עוד שכבת עלים של לזניה
מצרכים הדרושים לשכבה השנייה
מבשלים 3 תפוחי אדמה ומרסקים וכמובן מקררים ❄מכניסים ביצה,
1 כף אבקת פטריות
1/2 כפית פלפל שחור משטחים מעל
מצרכים הדרושים לשכבה השלישית
אופים בנייר כסף 3תפוחי אדמה ו 1בטטה ומרסקים, מכניסים
1 כף אבקת פטריות
1/2 כפית פלפל שחור גרוס ומשטחים
אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות🎚כ35 דק⏲מטגנים 2 בצלים לעיגולים עם 2 כפות סילן פלפל שחור ומלח ,מניחים
ומגישים ואפשר לחמם עם הפלטה או בתנור👌👌