לןגן

לזניה בטטה פטריות וארטישוק

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 04/07/2017 | 05:34
לזניה בטטה פטריות וארטישוק

תקציר המתכון: כל מילה מיותרת

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1)מטגנים את הבצל עד להזהבה אבל לא יותר מדי, מכניסים את הפטריות ,בטטה וארטישוק , מטגנים

  2. ל5 דק⏲,שופכים את העגבניות ואת כל השאר חוץ מהשמנת צמחית ולעוד 5 דק בישול, מכבים את הגז ושופכים את השמנת ,מכניסים לקירור ❄ל10 דק⏲לאחר מכן

  3. מכניסים את 2 הביצים ושוב מערבבים

  4. 2) מסדרים שכבת עלי לזניה

  5. ברינג מרובע 24/24 ברופד בנייר אפייה בתחתית וגם בדפנות או בתבנית פיירקס.

  6. שופכים קצת תערובת ומניחים מעל עוד שכבת עלים של לזניה

  7. מצרכים הדרושים לשכבה השנייה

  8. מבשלים 3 תפוחי אדמה ומרסקים וכמובן מקררים ❄מכניסים ביצה,

  9. 1 כף אבקת פטריות

  10. 1/2 כפית פלפל שחור משטחים מעל

  11. מצרכים הדרושים לשכבה השלישית

  12. אופים בנייר כסף 3תפוחי אדמה ו 1בטטה ומרסקים, מכניסים

  13. 1 כף אבקת פטריות

  14. 1/2 כפית פלפל שחור גרוס ומשטחים

  15. אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות🎚כ35 דק⏲מטגנים 2 בצלים לעיגולים עם 2 כפות סילן פלפל שחור ומלח ,מניחים

  16. ומגישים ואפשר לחמם עם הפלטה או בתנור👌👌