לערבב הכל יחד ולהכניס למקרר לחצי שעה לספיגת טעמים.
אופן ההכנה
1
אני אוהבת לבשל בסוטאז', מטגנים את הבצל עם 3 כפות שמן עד להזהבה, מוסיפים את פילה העוף ומטגנים מעט משני הצדדים,מוסיפים את האפונה,העגבניות ואת כל התבלינים ומערבבים בזהירות וממשיכים לטגן עוד חצי דקה..
2
מוסיפים 2 כוסות מים חמים ומביאים לרתיחה..
3
יוצרים קציצות מהעיסה שהכנו ומוסיפים לרוטב כשהוא רותח..
4
מבשלים על להבה בינונית כחצי חצי,מסירים מכסה ומפזרים את הירק, מנענעים קצת את הסיר וממשיכים לבשל ללא מכסה עד לצמצום המים ולקבלת רוטב סמיך..
5
בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤.
6
.
1
אני אוהבת לבשל בסוטאז', מטגנים את הבצל עם 3 כפות שמן עד להזהבה, מוסיפים את פילה העוף ומטגנים מעט משני הצדדים,מוסיפים את האפונה,העגבניות ואת כל התבלינים ומערבבים בזהירות וממשיכים לטגן עוד חצי דקה..
2
מוסיפים 2 כוסות מים חמים ומביאים לרתיחה..
3
יוצרים קציצות מהעיסה שהכנו ומוסיפים לרוטב כשהוא רותח..
4
מבשלים על להבה בינונית כחצי חצי,מסירים מכסה ומפזרים את הירק, מנענעים קצת את הסיר וממשיכים לבשל ללא מכסה עד לצמצום המים ולקבלת רוטב סמיך..