לןגן

מתכון לאפונה עם פילה עוף וקציצות

מאת: סוניה סאני בן הרוש, פורסם: 25/06/2017 | 09:42
מתכון לאפונה עם פילה עוף וקציצות

תקציר המתכון: אין בית שלא מכינים את הסיר הטעים הזה,תוספת של אורז ויש לנו ארוחה מושלמת.

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מצרכים

מצרכים לקציצות

אופן הכנה

  1. אני אוהבת לבשל בסוטאז', מטגנים את הבצל עם 3 כפות שמן עד להזהבה, מוסיפים את פילה העוף ומטגנים מעט משני הצדדים,מוסיפים את האפונה,העגבניות ואת כל התבלינים ומערבבים בזהירות וממשיכים לטגן עוד חצי דקה.

  2. מוסיפים 2 כוסות מים חמים ומביאים לרתיחה.

  3. יוצרים קציצות מהעיסה שהכנו ומוסיפים לרוטב כשהוא רותח.

  4. מבשלים על להבה בינונית כחצי חצי,מסירים מכסה ומפזרים את הירק, מנענעים קצת את הסיר וממשיכים לבשל ללא מכסה עד לצמצום המים ולקבלת רוטב סמיך.

  5. בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤

  6.