לבקר הטחון להוסיף בצל קצוץ קטן, קוואקר דק, ביצה ו עם 3 כפות מים קרים לתבל במלח ופלפל שחור. לעסות היטב את העיסה ולהניח לחצי שעה מנוחה..
2
לחתוך את הקישואים לשלוש או ארבע (לגליל באורך כארבעה ס"מ) ולרוקן אותם עם כפית. להשאיר דופן של כחצי ס"מ..
3
בסיר שטוח לשים בצל חתוך לפרוסות שום פרוס עם 2 כפות שמן ואת מה שהוצאנו מהקישואים. לאדות כמה דקות להוסיף את קופסת העגבניות לתבל במלח ופלפל שחור ולבשל כ 5 דקות..
4
למלא את הקישואים המרוקנים בבשר הטחון ולהשאיר כיפה למעלה..
5
במחבת רחבה לשים כ 1 ס"מ שמן ולטגן את הקישואים על הצד עם הבשר..
6
כשהקציצה מטוגנת להעביר לסיר עם הרוטב ולהניח את הקישואים כשהקציצה למעלה..
7
לבשל כ 40 דקות על אש קטנה בינונית..
1
לבקר הטחון להוסיף בצל קצוץ קטן, קוואקר דק, ביצה ו עם 3 כפות מים קרים לתבל במלח ופלפל שחור. לעסות היטב את העיסה ולהניח לחצי שעה מנוחה..
2
לחתוך את הקישואים לשלוש או ארבע (לגליל באורך כארבעה ס"מ) ולרוקן אותם עם כפית. להשאיר דופן של כחצי ס"מ..
3
בסיר שטוח לשים בצל חתוך לפרוסות שום פרוס עם 2 כפות שמן ואת מה שהוצאנו מהקישואים. לאדות כמה דקות להוסיף את קופסת העגבניות לתבל במלח ופלפל שחור ולבשל כ 5 דקות..
4
למלא את הקישואים המרוקנים בבשר הטחון ולהשאיר כיפה למעלה..
5
במחבת רחבה לשים כ 1 ס"מ שמן ולטגן את הקישואים על הצד עם הבשר..
6
כשהקציצה מטוגנת להעביר לסיר עם הרוטב ולהניח את הקישואים כשהקציצה למעלה..