אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני תבשילים

1,677
צפיות

מדיאס

המתכון של
מדיאס

תבשיל טעים ויפה ומתאים לאכול עם אורז לבן

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 4 קישואים גדולים
  • 750 גר בקר טחון
  • 2 בצלים
  • 1 ביצה
  • 1/2 כוס קוואקר דק
  • קופסת שימורים של קוביות עגבניות
  • 3 שיני שום
  • שמן
אופן ההכנה
  • 1

    לבקר הטחון להוסיף בצל קצוץ קטן, קוואקר דק, ביצה ו עם 3 כפות מים קרים לתבל במלח ופלפל שחור. לעסות היטב את העיסה ולהניח לחצי שעה מנוחה..


  • 2

    לחתוך את הקישואים לשלוש או ארבע (לגליל באורך כארבעה ס"מ) ולרוקן אותם עם כפית. להשאיר דופן של כחצי ס"מ..


  • 3

    בסיר שטוח לשים בצל חתוך לפרוסות שום פרוס עם 2 כפות שמן ואת מה שהוצאנו מהקישואים. לאדות כמה דקות להוסיף את קופסת העגבניות לתבל במלח ופלפל שחור ולבשל כ 5 דקות..


  • 4

    למלא את הקישואים המרוקנים בבשר הטחון ולהשאיר כיפה למעלה..


  • 5

    במחבת רחבה לשים כ 1 ס"מ שמן ולטגן את הקישואים על הצד עם הבשר..


  • 6

    כשהקציצה מטוגנת להעביר לסיר עם הרוטב ולהניח את הקישואים כשהקציצה למעלה..


  • 7

    לבשל כ 40 דקות על אש קטנה בינונית..


1

לבקר הטחון להוסיף בצל קצוץ קטן, קוואקר דק, ביצה ו עם 3 כפות מים קרים לתבל במלח ופלפל שחור. לעסות היטב את העיסה ולהניח לחצי שעה מנוחה..


2

לחתוך את הקישואים לשלוש או ארבע (לגליל באורך כארבעה ס"מ) ולרוקן אותם עם כפית. להשאיר דופן של כחצי ס"מ..


3

בסיר שטוח לשים בצל חתוך לפרוסות שום פרוס עם 2 כפות שמן ואת מה שהוצאנו מהקישואים. לאדות כמה דקות להוסיף את קופסת העגבניות לתבל במלח ופלפל שחור ולבשל כ 5 דקות..


4

למלא את הקישואים המרוקנים בבשר הטחון ולהשאיר כיפה למעלה..


5

במחבת רחבה לשים כ 1 ס"מ שמן ולטגן את הקישואים על הצד עם הבשר..


6

כשהקציצה מטוגנת להעביר לסיר עם הרוטב ולהניח את הקישואים כשהקציצה למעלה..


7

לבשל כ 40 דקות על אש קטנה בינונית..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים