תקציר המתכון: תבשיל טעים ויפה ומתאים לאכול עם אורז לבן
קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
לבקר הטחון להוסיף בצל קצוץ קטן, קוואקר דק, ביצה ו עם 3 כפות מים קרים לתבל במלח ופלפל שחור. לעסות היטב את העיסה ולהניח לחצי שעה מנוחה.
לחתוך את הקישואים לשלוש או ארבע (לגליל באורך כארבעה ס"מ) ולרוקן אותם עם כפית. להשאיר דופן של כחצי ס"מ.
בסיר שטוח לשים בצל חתוך לפרוסות שום פרוס עם 2 כפות שמן ואת מה שהוצאנו מהקישואים. לאדות כמה דקות להוסיף את קופסת העגבניות לתבל במלח ופלפל שחור ולבשל כ 5 דקות.
למלא את הקישואים המרוקנים בבשר הטחון ולהשאיר כיפה למעלה.
במחבת רחבה לשים כ 1 ס"מ שמן ולטגן את הקישואים על הצד עם הבשר.
כשהקציצה מטוגנת להעביר לסיר עם הרוטב ולהניח את הקישואים כשהקציצה למעלה.
לבשל כ 40 דקות על אש קטנה בינונית.