לרוטב-3-4 עגבניות קצוצות/מגורדות .בצל קצוץ, 3 שיני שום חתוכות ותבלינים.
לטיגון החצילים-קמח-ביצים וקמח מצה
אופן ההכנה
1
למלא את פרוסות החצילים בבשר לטגן משני הצדדים.
2
לשים קודם בקמח-(כשר לפסח).בבלית ביצים ואחכ בקמח מצה..
3
להכין רוטב -לטגן בצל להוסיף שום, עגבניות,רסק ותבלינים. ולהוסיך מים .כשמבעבע.. להכניס את החצילים להנמיך את האש ולכסות . תהנן הילה❣מידי פעם לבדוק שלא חסר מים..
4
לתקן תיבול, אם צריך.ניתן גם להכניס לתנור חם לאפיה קצרה. .
1
למלא את פרוסות החצילים בבשר לטגן משני הצדדים.
2
לשים קודם בקמח-(כשר לפסח).בבלית ביצים ואחכ בקמח מצה..
3
להכין רוטב -לטגן בצל להוסיף שום, עגבניות,רסק ותבלינים. ולהוסיך מים .כשמבעבע.. להכניס את החצילים להנמיך את האש ולכסות . תהנן הילה❣מידי פעם לבדוק שלא חסר מים..
4
לתקן תיבול, אם צריך.ניתן גם להכניס לתנור חם לאפיה קצרה. .