לןגן

מוסקה-חצילים ובשר/עוף

מאת: הילה ליברטי, פורסם: 13/04/2017 | 19:39
מוסקה-חצילים ובשר/עוף

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. למלא את פרוסות החצילים בבשר לטגן משני הצדדים

  2. לשים קודם בקמח-(כשר לפסח).בבלית ביצים ואחכ בקמח מצה.

  3. להכין רוטב -לטגן בצל להוסיף שום, עגבניות,רסק ותבלינים. ולהוסיך מים .כשמבעבע.. להכניס את החצילים להנמיך את האש ולכסות . תהנן הילה❣מידי פעם לבדוק שלא חסר מים.

  4. לתקן תיבול, אם צריך.ניתן גם להכניס לתנור חם לאפיה קצרה.