אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני תבשילים

711
צפיות

קאבנוס תבשיל קאבנוס עם תפוחי אדמה

המתכון של
קאבנוס תבשיל קאבנוס עם תפוחי אדמה

עוד תבשיל ממטבחה של חמותי

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 2 אריזות של קאבנוס
  • 5 תפוחי אדמה גדולים קלופים וחתוכים לקוביות
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • 1 כף פפריקה חריפה אם לא אוהבים חריף אז 2 מתוקה
  • בצל יבש גדול קצוץ
  • פלפל שחור
  • מלח
  • 4 כפות שמן
  • כוס מים רותחים
אופן ההכנה
  • 1

    בסיר שטוח לחמם השמן להוסיף בצל קצוץ לטגן מעט .


  • 2

    לחתוך את הקאבוס לטבעות עבות להוסיף לסיר ולהמשיך לבשל 5 דקות מידי פעם לערבב.


  • 3

    לקלוף את תפוחי האדמה.


  • 4

    לחתוך לקוביות להוסיף לסיר להוסיף את הפפריקה המלח ופלפל שחור ולערבב.


  • 5

    לבשל חמש דקות ולהוסיף כוס מים רותחים.


  • 6

    לבשל עד שתפוחי האדמה ממש נמוכים.


1

בסיר שטוח לחמם השמן להוסיף בצל קצוץ לטגן מעט .


2

לחתוך את הקאבוס לטבעות עבות להוסיף לסיר ולהמשיך לבשל 5 דקות מידי פעם לערבב.


3

לקלוף את תפוחי האדמה.


4

לחתוך לקוביות להוסיף לסיר להוסיף את הפפריקה המלח ופלפל שחור ולערבב.


5

לבשל חמש דקות ולהוסיף כוס מים רותחים.


6

לבשל עד שתפוחי האדמה ממש נמוכים.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים