לןגן

קאבנוס תבשיל קאבנוס עם תפוחי אדמה

מאת: מלכה זיידנר, פורסם: 05/03/2017 | 09:52
קאבנוס תבשיל קאבנוס עם תפוחי אדמה

תקציר המתכון: עוד תבשיל ממטבחה של חמותי

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר שטוח לחמם השמן להוסיף בצל קצוץ לטגן מעט

  2. לחתוך את הקאבוס לטבעות עבות להוסיף לסיר ולהמשיך לבשל 5 דקות מידי פעם לערבב

  3. לקלוף את תפוחי האדמה

  4. לחתוך לקוביות להוסיף לסיר להוסיף את הפפריקה המלח ופלפל שחור ולערבב

  5. לבשל חמש דקות ולהוסיף כוס מים רותחים

  6. לבשל עד שתפוחי האדמה ממש נמוכים