ספר מתכוני תבשילים
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
חומרים לרוטב
-
-
-
2 בצלים לחתוך לקוביות גסות
-
-
3 קופסאות רסק עגבניות קטנות או קופסא של עגבניות מרוסקות דק
-
זיתים ירוקים מגולענים אחרי בישול של 10 דקות במים רותחים שתופים ומקוררים
-
-
½ 1 כף ראס אל חנות (אם אין לך תשתמשי בחוואיג' או ג׳ינג׳ר טחון)
-
-
-
-
½ חבילה פטרוזיליה קצוצה או כוסברה או גם וגם...
-
-
-
-
לקציצות
-
-
חצי וחצי פטרוזיליה כוסברה
-
בצל גדול מגורד וסחוט לגמריי!!!
-
אופן ההכנה
-
1
נקח את הבשר נערבב אותו יחד עם הירק הבצל הסחוט והשום הכתוש נוסיף תבלינים.
-
2
2 כפות גדושות ראס אל חנות זה הסוד של הקציצות!!.
-
3
כף שתוחה כמון.
-
4
כף פפריקה מתוקה.
-
5
כפית חריפה.
-
6
מלח ופלפל נערבב הכל יחד לעיסה ונניח בצד.....
-
7
בינתיים נתחיל בהכנת הרוטב.....
-
8
לטגן בצל, להוסיף שום את העגבניות לחכות לריכוך להוסיף את הזיתים ולתבל... ברסק, ובכל התבלים שכתוב נוסיף 2 כוסות מים נבשל עד ביעבוע וננמיך אש...
-
9
לאחר שהבשר המתין מעט נלוש אותו שוב ונצור קציצות נטגן מעט בשמן לא עמוק, ממש מעט רק לסגירת הקציצה ונעביר ישר לרוטב בלי להניח על שום דבר בין לבין.... .
-
10
חשוב לכסות את הסיר במכסה מתאים לשמירת האדים. 10 דקות לפני תום הבישול נסיר את המכסה נוסיף את הירק הקצוץ לרוטב ונבשל פתוח .
-
11
בתאבון יקרות ספרו איך יצא..
1
נקח את הבשר נערבב אותו יחד עם הירק הבצל הסחוט והשום הכתוש נוסיף תבלינים.
2
2 כפות גדושות ראס אל חנות זה הסוד של הקציצות!!.
3
כף שתוחה כמון.
4
כף פפריקה מתוקה.
5
כפית חריפה.
6
מלח ופלפל נערבב הכל יחד לעיסה ונניח בצד.....
7
בינתיים נתחיל בהכנת הרוטב.....
8
לטגן בצל, להוסיף שום את העגבניות לחכות לריכוך להוסיף את הזיתים ולתבל... ברסק, ובכל התבלים שכתוב נוסיף 2 כוסות מים נבשל עד ביעבוע וננמיך אש...
9
לאחר שהבשר המתין מעט נלוש אותו שוב ונצור קציצות נטגן מעט בשמן לא עמוק, ממש מעט רק לסגירת הקציצה ונעביר ישר לרוטב בלי להניח על שום דבר בין לבין.... .
10
חשוב לכסות את הסיר במכסה מתאים לשמירת האדים. 10 דקות לפני תום הבישול נסיר את המכסה נוסיף את הירק הקצוץ לרוטב ונבשל פתוח .
11
בתאבון יקרות ספרו איך יצא..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים