אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני תבשילים

724
צפיות

כבדי עוף מתקתק

המתכון של
כבדי עוף מתקתק

מנה טעימה מומלץ להגיש על פירה מבטטה

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 2 בצלים
  • 2 כפות רוטב צ'ילי,
  • 2 כפות סילאן,
  • 2 כפות סויה
  • חצי כוס מים
אופן ההכנה
  • 1

    לנקות את הכבדים ולהכשיר לטגן 2 בצלים שיזהיבו להוסיף 2 כפות רוטב צ'ילי, 2 כפות סילאן, 2 כפות סויה חצי כוס מים כשהרוטב רותח להוסיף את הכבדים ולבשל על אש קטנה להשאיר רוטב להגיש עם פירה בטטה.


1

לנקות את הכבדים ולהכשיר לטגן 2 בצלים שיזהיבו להוסיף 2 כפות רוטב צ'ילי, 2 כפות סילאן, 2 כפות סויה חצי כוס מים כשהרוטב רותח להוסיף את הכבדים ולבשל על אש קטנה להשאיר רוטב להגיש עם פירה בטטה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים