לןגן

כבדי עוף מתקתק

מאת: זהבה אבילחק, פורסם: 20/10/2016 | 19:32
כבדי עוף מתקתק

תקציר המתכון: מנה טעימה מומלץ להגיש על פירה מבטטה

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לנקות את הכבדים ולהכשיר לטגן 2 בצלים שיזהיבו להוסיף 2 כפות רוטב צ'ילי, 2 כפות סילאן, 2 כפות סויה חצי כוס מים כשהרוטב רותח להוסיף את הכבדים ולבשל על אש קטנה להשאיר רוטב להגיש עם פירה בטטה