אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני תבשילים

5,326
צפיות

קציצות בשר עם סלרי ואפונה

המתכון של
קציצות בשר עם סלרי ואפונה

קציצות רכות בתוספת הסלרי והאפונה מעדן

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • חצי קילו בשר טחון..
  • בצל מגורד..
  • תפוח אדמה מגורד..
  • עלי פטרוזיליה או כוסברה קצוצים..
  • מלח.
  • פלפל שחור..
  • אבקת מרק עוף.
  • 2 כפות שמן.
  • חצי כוס פירורי לחם..
  • לערבב ולשים במקרר לחצי שעה..
  • לרוטב..
  • בצל קצוץ
  • שמן..
  • פלפל אדום חתוך לרצועות.
  • גבעולי ועלי סלרי..
  • שקית אפונה סנפרוסט חלוטה במים חמים..
  • 3 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
  • מלח.
  • פלפל שחור.
  • אבקת מרק עוף..
  • כורכום
  • פפריקה
אופן ההכנה
  • 1

    בסיר רחב להזהיב את הבצל..


  • 2

    להוסיך פלפל אדום ולערבב להוסיף את הסלרי ולהקפיץ טוב...


  • 3

    להוסיף אפונהותפוחי אדמה ותבלינים לכסות במים לתת רתיחה...


  • 4

    להנמיך להבה ולבשל 15 דקות...


  • 5

    לכדרר קציצות בידיים רטובות להוסיף לסיר לשפר טעמים ...


  • 6

    להנמיך להבה ולבשל עוד 40 דקות...


  • 7

    לנער מידי פעם את הסיר.


1

בסיר רחב להזהיב את הבצל..


2

להוסיך פלפל אדום ולערבב להוסיף את הסלרי ולהקפיץ טוב...


3

להוסיף אפונהותפוחי אדמה ותבלינים לכסות במים לתת רתיחה...


4

להנמיך להבה ולבשל 15 דקות...


5

לכדרר קציצות בידיים רטובות להוסיף לסיר לשפר טעמים ...


6

להנמיך להבה ולבשל עוד 40 דקות...


7

לנער מידי פעם את הסיר.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים