לןגן

קציצות בשר עם סלרי ואפונה

מאת: נאוה מלכה, פורסם: 14/10/2016 | 14:09
קציצות בשר עם סלרי ואפונה

תקציר המתכון: קציצות רכות בתוספת הסלרי והאפונה מעדן

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר רחב להזהיב את הבצל.

  2. להוסיך פלפל אדום ולערבב להוסיף את הסלרי ולהקפיץ טוב..

  3. להוסיף אפונהותפוחי אדמה ותבלינים לכסות במים לתת רתיחה..

  4. להנמיך להבה ולבשל 15 דקות..

  5. לכדרר קציצות בידיים רטובות להוסיף לסיר לשפר טעמים ..

  6. להנמיך להבה ולבשל עוד 40 דקות..

  7. לנער מידי פעם את הסיר