קציצות בשר עם סלרי ואפונה
מאת: נאוה מלכה, פורסם: 14/10/2016 | 14:09
תקציר המתכון:
קציצות רכות בתוספת הסלרי והאפונה מעדן
קטגוריה: תבשילים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
חצי קילו בשר טחון..
-
בצל מגורד..
-
תפוח אדמה מגורד..
-
עלי פטרוזיליה או כוסברה קצוצים..
-
מלח.
-
פלפל שחור..
-
אבקת מרק עוף.
-
2 כפות שמן.
-
חצי כוס פירורי לחם..
-
לערבב ולשים במקרר לחצי שעה..
-
לרוטב..
-
בצל קצוץ
-
שמן..
-
פלפל אדום חתוך לרצועות.
-
גבעולי ועלי סלרי..
-
שקית אפונה סנפרוסט חלוטה במים חמים..
-
3 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
-
מלח.
-
פלפל שחור.
-
אבקת מרק עוף..
-
כורכום
-
פפריקה
אופן הכנה
-
בסיר רחב להזהיב את הבצל.
-
להוסיך פלפל אדום ולערבב להוסיף את הסלרי ולהקפיץ טוב..
-
להוסיף אפונהותפוחי אדמה ותבלינים לכסות במים לתת רתיחה..
-
להנמיך להבה ולבשל 15 דקות..
-
לכדרר קציצות בידיים רטובות להוסיף לסיר לשפר טעמים ..
-
להנמיך להבה ולבשל עוד 40 דקות..
-
לנער מידי פעם את הסיר