הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהחציל ארוך לפרוס דק לאורך לפזר שמן זית ולאפות בתנור 200 מעלות .
עד שמשחים לבינתיים לטגן עד לשינוי צבע בשר טחון להוסיף שום כתוש, מלח, בהרט כפית, וכוסברה קצוץ בערך חופן .
כשהחציל מוכן למלא בתערובת הבשר ולגלגל לסדר בתבנית .
להכין רוטב : לטגן בשמן שום כתוש להוסיף עגבנייה קצוצה וקופסת רסק קטנה לתבל מלח, פלפל רבע כפית , פפריקה כפית , כורכום רבע כפית ואז להוסיף 2 כוסות מים את הרוטב שופכים על החצילים אפשר לבשל על הגז ואפשר גם בתנור לבחירתכם.