לןגן

חצילים ממולאים בבשר

מאת: זהבה אבילחק, פורסם: 11/10/2016 | 01:59
חצילים ממולאים בבשר

תקציר המתכון: עסיסי וטעים

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

למילוי

לרוטב

אופן הכנה

  1. חציל ארוך לפרוס דק לאורך לפזר שמן זית ולאפות בתנור 200 מעלות

  2. עד שמשחים לבינתיים לטגן עד לשינוי צבע בשר טחון להוסיף שום כתוש, מלח, בהרט כפית, וכוסברה קצוץ בערך חופן

  3. כשהחציל מוכן למלא בתערובת הבשר ולגלגל לסדר בתבנית

  4. להכין רוטב : לטגן בשמן שום כתוש להוסיף עגבנייה קצוצה וקופסת רסק קטנה לתבל מלח, פלפל רבע כפית , פפריקה כפית , כורכום רבע כפית ואז להוסיף 2 כוסות מים את הרוטב שופכים על החצילים אפשר לבשל על הגז ואפשר גם בתנור לבחירתכם