אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוף

1,633
צפיות

עוף בלימון ופטריות

המתכון של
עוף בלימון ופטריות

עוף חמצמץ, טעים, מרענן ושונה מהעוף הרגיל שעושים תמיד.

  • קטגוריהעוף
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 6 כרעיים מחולקים
  • 1 בצל חתוך לחצאי עיגול
  • למרינדה
  • 3/4 כוס שמן זית
  • מיץ מ-3 לימונים
  • סלרי,פטרוזיליה ונענע קצוצים בנדיבות
  • 1 ראש שום מחולק לשיניים פרוסים
  • 1 כפית פפריקה
  • 1 כפית כורכום
  • מלח לפי הטעם
  • פלפל שחור גרוס לפי הטעם
אופן ההכנה
  • 1

    בסוטאז' רחב מטגנים את הבצל, מוסיפים את חלקי העוף וצולים אותם עד להזהבה..


  • 2

    בינתיים בקערה מכניסים את חומרי המרינדה, מערבבים , מוסיפים לסוטאז' מעל העוף..


  • 3

    מנערים קצת, אפשר להוסיף 1/4 כוס מים חמים שיכסה קצת את העופות..


  • 4

    מבשלים 10 דקות על הגז. מורידים, מכסים בנייר כסף את הסוטאז' ומכניסים לתנור. (אפשר להעביר.


  • 5

    את העופות לתבנית פיירקס). אופים כ-40 דקות, מורידים את הנייר כסף ואופים עוד 10 דקות עד.


  • 6

    שמזהיב מעל..


1

בסוטאז' רחב מטגנים את הבצל, מוסיפים את חלקי העוף וצולים אותם עד להזהבה..


2

בינתיים בקערה מכניסים את חומרי המרינדה, מערבבים , מוסיפים לסוטאז' מעל העוף..


3

מנערים קצת, אפשר להוסיף 1/4 כוס מים חמים שיכסה קצת את העופות..


4

מבשלים 10 דקות על הגז. מורידים, מכסים בנייר כסף את הסוטאז' ומכניסים לתנור. (אפשר להעביר.


5

את העופות לתבנית פיירקס). אופים כ-40 דקות, מורידים את הנייר כסף ואופים עוד 10 דקות עד.


6

שמזהיב מעל..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים