הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהעוף חמצמץ, טעים, מרענן ושונה מהעוף הרגיל שעושים תמיד.
בסוטאז' רחב מטגנים את הבצל, מוסיפים את חלקי העוף וצולים אותם עד להזהבה..
בינתיים בקערה מכניסים את חומרי המרינדה, מערבבים , מוסיפים לסוטאז' מעל העוף..
מנערים קצת, אפשר להוסיף 1/4 כוס מים חמים שיכסה קצת את העופות..
מבשלים 10 דקות על הגז. מורידים, מכסים בנייר כסף את הסוטאז' ומכניסים לתנור. (אפשר להעביר.
את העופות לתבנית פיירקס). אופים כ-40 דקות, מורידים את הנייר כסף ואופים עוד 10 דקות עד.
שמזהיב מעל..