לןגן

עוף בלימון ופטריות

מאת: Sari Noy, פורסם: 16/09/2016 | 12:19
עוף בלימון ופטריות

תקציר המתכון: עוף חמצמץ, טעים, מרענן ושונה מהעוף הרגיל שעושים תמיד.

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

למרינדה

אופן הכנה

  1. בסוטאז' רחב מטגנים את הבצל, מוסיפים את חלקי העוף וצולים אותם עד להזהבה.

  2. בינתיים בקערה מכניסים את חומרי המרינדה, מערבבים , מוסיפים לסוטאז' מעל העוף.

  3. מנערים קצת, אפשר להוסיף 1/4 כוס מים חמים שיכסה קצת את העופות.

  4. מבשלים 10 דקות על הגז. מורידים, מכסים בנייר כסף את הסוטאז' ומכניסים לתנור. (אפשר להעביר

  5. את העופות לתבנית פיירקס). אופים כ-40 דקות, מורידים את הנייר כסף ואופים עוד 10 דקות עד

  6. שמזהיב מעל.