תקציר המתכון: עוף חמצמץ, טעים, מרענן ושונה מהעוף הרגיל שעושים תמיד.
קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
בסוטאז' רחב מטגנים את הבצל, מוסיפים את חלקי העוף וצולים אותם עד להזהבה.
בינתיים בקערה מכניסים את חומרי המרינדה, מערבבים , מוסיפים לסוטאז' מעל העוף.
מנערים קצת, אפשר להוסיף 1/4 כוס מים חמים שיכסה קצת את העופות.
מבשלים 10 דקות על הגז. מורידים, מכסים בנייר כסף את הסוטאז' ומכניסים לתנור. (אפשר להעביר
את העופות לתבנית פיירקס). אופים כ-40 דקות, מורידים את הנייר כסף ואופים עוד 10 דקות עד
שמזהיב מעל.