ספר מתכוני עוף
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
1 כוס כוסברה ופטרוזליה קצוצים
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
על מחבת פסים עם מעט שמן לצלות את הכבד מטעמי כשרות. עד שמשנה את צבעו משני צדיו..
-
2
אחכ לקחת סיר רחב לשים בצל גמבה ושום ופטרוזליה והכוסברה ולטגן 5 דקות להוסיף את שאר המצרכים ולהרתיח ואז להוסיף את הכבד ולבשל עוד 15 דקות ובתיאבון..
-
3
ממולץ לצד פירה או אורז..או סתם חלה לטבול..
1
על מחבת פסים עם מעט שמן לצלות את הכבד מטעמי כשרות. עד שמשנה את צבעו משני צדיו..
2
אחכ לקחת סיר רחב לשים בצל גמבה ושום ופטרוזליה והכוסברה ולטגן 5 דקות להוסיף את שאר המצרכים ולהרתיח ואז להוסיף את הכבד ולבשל עוד 15 דקות ובתיאבון..
3
ממולץ לצד פירה או אורז..או סתם חלה לטבול..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים