לחמם שמן לא עמוק מידי במחבת.
בצלחת שטוחה (אני משתמשת בח"פ, פחות כלים 😉) לטרוף עם מזלג ביצים, שום, בהר, מלח, פלפל וחרדל לתערובת אחידה. בצלחת שטוחה נפרדת לשים פירורי לחם.
לשים את הרצועות בתוך תערובת הביצים ולעאבב עד שהרצועות מצופות. לצפות בפירורי לחם וליגן עד להזהבה.
בתאבון!.
1
לחמם שמן לא עמוק מידי במחבת.
בצלחת שטוחה (אני משתמשת בח"פ, פחות כלים 😉) לטרוף עם מזלג ביצים, שום, בהר, מלח, פלפל וחרדל לתערובת אחידה. בצלחת שטוחה נפרדת לשים פירורי לחם.
לשים את הרצועות בתוך תערובת הביצים ולעאבב עד שהרצועות מצופות. לצפות בפירורי לחם וליגן עד להזהבה.
בתאבון!.