לןגן

אצבעות שניצל רכות

מאת: ליהי א, פורסם: 03/08/2016 | 02:21
אצבעות שניצל רכות

תקציר המתכון: מתכון קליל וטעים... ממש שניות להכין.

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחמם שמן לא עמוק מידי במחבת. בצלחת שטוחה (אני משתמשת בח"פ, פחות כלים 😉) לטרוף עם מזלג ביצים, שום, בהר, מלח, פלפל וחרדל לתערובת אחידה. בצלחת שטוחה נפרדת לשים פירורי לחם. לשים את הרצועות בתוך תערובת הביצים ולעאבב עד שהרצועות מצופות. לצפות בפירורי לחם וליגן עד להזהבה. בתאבון!