אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוף

1,788
צפיות

פסטה עם פטריות וחזה עוף

המתכון של
פסטה עם פטריות וחזה עוף

  • קטגוריהעוף
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • כוס מים
  • 3/4 חבילה פסטה
  • כף גדושה רסק
  • כף פלפל אדום
  • חצי כפית פלפל שחור
  • 2 בצלים חתוכים לרצועות
  • פטריות טריות
  • בצל ירוק
  • עגבניות שרי
  • 1 פלפל חריף
  • חזה עוף נקי משומן
אופן ההכנה
  • 1

    מכינים את הפסטה לפי הוראות יצרן ומניחים בצד.


  • 2

    מטגנים את הבצל עד לשקיפות.


  • 3

    מוסיפים כף גדושה רסק, כף פלפל אדום וחצי כפית פלפל שחור ומבשלים עם חצי כוס מים כ-10 דקות.


  • 4

    מוסיפים שוב חצי כוס מים ומבשלים 10 דקות נוספות (זאת על מנת להוציא את מתיקות הרסק).


  • 5

    חותכים פטריות טריות, בצל ירוק, עגבניות שרי ופלפל חריף, מוסיפים לרוטב ומבשלים כ-15 דקות.


  • 6

    חותכים חזה עוף נקי משומן, שופכים עליו מעט מים רותחים, מסננים ומכניסים לרוטב כ-5 דקות.


  • 7

    מוסיפים את הפסטה ומגישים.


1

מכינים את הפסטה לפי הוראות יצרן ומניחים בצד.


2

מטגנים את הבצל עד לשקיפות.


3

מוסיפים כף גדושה רסק, כף פלפל אדום וחצי כפית פלפל שחור ומבשלים עם חצי כוס מים כ-10 דקות.


4

מוסיפים שוב חצי כוס מים ומבשלים 10 דקות נוספות (זאת על מנת להוציא את מתיקות הרסק).


5

חותכים פטריות טריות, בצל ירוק, עגבניות שרי ופלפל חריף, מוסיפים לרוטב ומבשלים כ-15 דקות.


6

חותכים חזה עוף נקי משומן, שופכים עליו מעט מים רותחים, מסננים ומכניסים לרוטב כ-5 דקות.


7

מוסיפים את הפסטה ומגישים.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים