לןגן

פסטה עם פטריות וחזה עוף

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 29/06/2016 | 18:10
פסטה עם פטריות וחזה עוף

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מכינים את הפסטה לפי הוראות יצרן ומניחים בצד

  2. מטגנים את הבצל עד לשקיפות

  3. מוסיפים כף גדושה רסק, כף פלפל אדום וחצי כפית פלפל שחור ומבשלים עם חצי כוס מים כ-10 דקות

  4. מוסיפים שוב חצי כוס מים ומבשלים 10 דקות נוספות (זאת על מנת להוציא את מתיקות הרסק)

  5. חותכים פטריות טריות, בצל ירוק, עגבניות שרי ופלפל חריף, מוסיפים לרוטב ומבשלים כ-15 דקות

  6. חותכים חזה עוף נקי משומן, שופכים עליו מעט מים רותחים, מסננים ומכניסים לרוטב כ-5 דקות

  7. מוסיפים את הפסטה ומגישים