קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
מכינים את הפסטה לפי הוראות יצרן ומניחים בצד
מטגנים את הבצל עד לשקיפות
מוסיפים כף גדושה רסק, כף פלפל אדום וחצי כפית פלפל שחור ומבשלים עם חצי כוס מים כ-10 דקות
מוסיפים שוב חצי כוס מים ומבשלים 10 דקות נוספות (זאת על מנת להוציא את מתיקות הרסק)
חותכים פטריות טריות, בצל ירוק, עגבניות שרי ופלפל חריף, מוסיפים לרוטב ומבשלים כ-15 דקות
חותכים חזה עוף נקי משומן, שופכים עליו מעט מים רותחים, מסננים ומכניסים לרוטב כ-5 דקות
מוסיפים את הפסטה ומגישים