אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוף

4,490
צפיות

חזה עוף ופטריות מוקפצות ביין אדום

המתכון של
חזה עוף ופטריות מוקפצות ביין אדום

  • קטגוריהעוף
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 1 בצל קטן
  • 2 שייני שום
  • 400 גרם חזה עוף חתוך לקוביות
  • 1 קופסאת שימורים פטריות שמפניון
  • קצת פפריקה מלח פלפל שחור
  • שליש כוס יין אדום יבש
  • 2 כוסות מים
אופן ההכנה
  • 1

    חותחים את הבצל ומטגנים עם מעט שמן זית עד להזהבה..מוסיפים פטריות ושייני שום קצוצות...מטגנים הכל 5 דקות. מוסיפים את היין המים ותבלינים ומבשלים כ7 דקות ואז מוסיפים את החזה עוף עד שניהיה מוכן. בתאבון!!.


1

חותחים את הבצל ומטגנים עם מעט שמן זית עד להזהבה..מוסיפים פטריות ושייני שום קצוצות...מטגנים הכל 5 דקות. מוסיפים את היין המים ותבלינים ומבשלים כ7 דקות ואז מוסיפים את החזה עוף עד שניהיה מוכן. בתאבון!!.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים