לןגן

חזה עוף ופטריות מוקפצות ביין אדום

מאת: מלכי בודיק, פורסם: 01/06/2016 | 20:21
חזה עוף ופטריות מוקפצות ביין אדום

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. חותחים את הבצל ומטגנים עם מעט שמן זית עד להזהבה..מוסיפים פטריות ושייני שום קצוצות...מטגנים הכל 5 דקות. מוסיפים את היין המים ותבלינים ומבשלים כ7 דקות ואז מוסיפים את החזה עוף עד שניהיה מוכן. בתאבון!!