הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהעוף ברוטב צהוב, בתוספת לבחירתכן- תפו"א ושומר / עגבניות וקישואים.
חותכים בצל לחצי, ולאחר מכן פורסים דפים קטנים של חצאי עיגול. מטגנים את הבצל עד שמקבל קצת צבע. מוסיפים את רגלי העוף ומטגנים גם אותם. לאחר 3 דק' בערך - הופכים את רגלי העוף ומטגנים לעוד כ3 דק'. מוסיפים את הכורכום, המלח, הפפריקה והפלפל השחור, וממלאים במים פושרים עד כיסוי רגלי העוף. מחכים שירתח, ולאחר הרתיחה - מכסים ומורידים לאש נמוכה..
לאחר בישול של בערך שעה, קוצצים עגבניה וקישוא ומוסיפים לתבשיל, ומבשלים בערך 20 דק' נוספות באש נמוכה ועם מכסה. ***במידה ומעדיפים, ניתן לגוון ולשנות את תוספת העגבניה והקישוא לתוספת של שומר (לא קצוץ, חתיכות גדולות) ותפו"א (לא קצוץ, חתיכות בינוניות) במקום, יוצא טעים מאוד***.
לבסוף, מורידים את המכסה ומפזרים מעל כוסברה ופטרוזיליה, וסוגרים את הסיר לעוד כ5 דק' בישול. בתיאבון (:.