חזה עוף ממולא בבשר
למילוי
חצי קילו בשר בקר טחון 1 בצל
50 צנוברים מטוגנים קלות
אופן הכנת המלית ,
לטגן במעט שמן את הבצל עד הזהבה ,להוסיף את הבשר הטחון לתבל במעט קינמון,מעט אגוז מוסקט, פלפל שחור גרוס ומלח להוסיף בצל מטוגן ולערבב
1 ביצה...
8 נתחי חזה עוף ,פרוסים דק .
להניח מהמלית בקצה החזה כאשר הצד של הסגירה הוא למטה
לגלגל מהבסיס לסגור קצוות ולהמשיך לגלגל עד הסוף ,לקחת ניילון נצמד לגלגל את החזה עוף עם הניילון בצורת סוכריה .
להרתיח סיר עם מים להכניס את ה החזה המגולגל למים הרותחים כ- 10 דקות עד שהופך לצבע לבן
לקרר לגמרי להוציא את הנילון המוצמד וזה מוכן
להכנת הרוטב
בקערה ניצוק 3 כפות רוטב סויה ,2 כפות שמן זית ,חצי כוס רוטב צילי 2 כפות קטשופ 2 כפות חומץ כף גדושה סוכר לגרד מעט זינג'ר טרי נערבב היטב 2 שיני שום כתוש ונשפוך על חזות העוף נחכה 15 דקות ואז נניח על מחבת ל15 דקות נוספות עד השחמה אפשר לפזר שומשום קלוי ולפזר כוסברה בהצלחה אורה.. ..
1
חזה עוף ממולא בבשר
למילוי
חצי קילו בשר בקר טחון 1 בצל
50 צנוברים מטוגנים קלות
אופן הכנת המלית ,
לטגן במעט שמן את הבצל עד הזהבה ,להוסיף את הבשר הטחון לתבל במעט קינמון,מעט אגוז מוסקט, פלפל שחור גרוס ומלח להוסיף בצל מטוגן ולערבב
1 ביצה...
8 נתחי חזה עוף ,פרוסים דק .
להניח מהמלית בקצה החזה כאשר הצד של הסגירה הוא למטה
לגלגל מהבסיס לסגור קצוות ולהמשיך לגלגל עד הסוף ,לקחת ניילון נצמד לגלגל את החזה עוף עם הניילון בצורת סוכריה .
להרתיח סיר עם מים להכניס את ה החזה המגולגל למים הרותחים כ- 10 דקות עד שהופך לצבע לבן
לקרר לגמרי להוציא את הנילון המוצמד וזה מוכן
להכנת הרוטב
בקערה ניצוק 3 כפות רוטב סויה ,2 כפות שמן זית ,חצי כוס רוטב צילי 2 כפות קטשופ 2 כפות חומץ כף גדושה סוכר לגרד מעט זינג'ר טרי נערבב היטב 2 שיני שום כתוש ונשפוך על חזות העוף נחכה 15 דקות ואז נניח על מחבת ל15 דקות נוספות עד השחמה אפשר לפזר שומשום קלוי ולפזר כוסברה בהצלחה אורה.. ..