לןגן

חזה עוף ממולא ולמחבת

מאת: אורה ארגוב , פורסם: 01/05/2016 | 16:17
חזה עוף ממולא ולמחבת

תקציר המתכון: מנה מנצחת וטעימה ברמות על...

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 8, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. חזה עוף ממולא בבשר למילוי חצי קילו בשר בקר טחון 1 בצל 50 צנוברים מטוגנים קלות אופן הכנת המלית , לטגן במעט שמן את הבצל עד הזהבה ,להוסיף את הבשר הטחון לתבל במעט קינמון,מעט אגוז מוסקט, פלפל שחור גרוס ומלח להוסיף בצל מטוגן ולערבב 1 ביצה... 8 נתחי חזה עוף ,פרוסים דק . להניח מהמלית בקצה החזה כאשר הצד של הסגירה הוא למטה לגלגל מהבסיס לסגור קצוות ולהמשיך לגלגל עד הסוף ,לקחת ניילון נצמד לגלגל את החזה עוף עם הניילון בצורת סוכריה . להרתיח סיר עם מים להכניס את ה החזה המגולגל למים הרותחים כ- 10 דקות עד שהופך לצבע לבן לקרר לגמרי להוציא את הנילון המוצמד וזה מוכן להכנת הרוטב בקערה ניצוק 3 כפות רוטב סויה ,2 כפות שמן זית ,חצי כוס רוטב צילי 2 כפות קטשופ 2 כפות חומץ כף גדושה סוכר לגרד מעט זינג'ר טרי נערבב היטב 2 שיני שום כתוש ונשפוך על חזות העוף נחכה 15 דקות ואז נניח על מחבת ל15 דקות נוספות עד השחמה אפשר לפזר שומשום קלוי ולפזר כוסברה בהצלחה אורה.. .