לקחת סיר לטגן את הבצל...ואז להוסיף את העגבניות והרסק השום והתבלינים ולערבב טוב להוסיף את הזיתים ולערבב ואת המים לתת לבעבע ולהוסיף את הקציצות(לעבוד עם ידיים משומנות) להרתיח ולבשל על אש קטנה חצי שעה..
3
להגיש עם אורז לבן יאמי(:.
1
לערבב את כל מצרכי הבשר ולהניח בצד..
2
לקחת סיר לטגן את הבצל...ואז להוסיף את העגבניות והרסק השום והתבלינים ולערבב טוב להוסיף את הזיתים ולערבב ואת המים לתת לבעבע ולהוסיף את הקציצות(לעבוד עם ידיים משומנות) להרתיח ולבשל על אש קטנה חצי שעה..