קציצות עוף בזיתים ברוטב אדום
מאת: אורטל עמרם , פורסם: 24/04/2015 | 15:27
תקציר המתכון:
קציצות עוף בזיתים..(:
קטגוריה: עוף,
מספר מנות: 8,
זמן הכנה: 50 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
רכיבים לקציצות
-
1 קילוגרם בשר טחון עוף
-
קורט קורט כוסברה טחונה או קצוצה
-
רבע כפית מלח
-
רבע כפית פלפל שחור
-
רבע כפית ראס אל חנות(תבלין)
-
1 יחידה בצל מגורד או מרוסק
-
2 כף פירורי לחם
-
4 כף שמן
רכיבים לרוטב
-
2 יחידה עגבניות מגורדות
-
1 יחידה בצל מגורד או קצוץ
-
1 קופסא זיתים חרוזים
-
2 כף רסק עגבניות
-
1 גדושה כף פפריקה מתוקה
-
2 שן שום כתוש
-
3 כוס מים חמים
-
קורט קורט כוסברה טחונה או יבשה
-
1 כפית מלח
-
חצי כף מרק עוף
-
רבע כפית כורכום
אופן הכנה
-
לערבב את כל מצרכי הבשר ולהניח בצד.
-
לקחת סיר לטגן את הבצל...ואז להוסיף את העגבניות והרסק השום והתבלינים ולערבב טוב להוסיף את הזיתים ולערבב ואת המים לתת לבעבע ולהוסיף את הקציצות(לעבוד עם ידיים משומנות) להרתיח ולבשל על אש קטנה חצי שעה.
-
להגיש עם אורז לבן יאמי(: