לןגן

קציצות עוף בזיתים ברוטב אדום

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 24/04/2015 | 15:27
קציצות עוף בזיתים ברוטב אדום

תקציר המתכון: קציצות עוף בזיתים..(:

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 8, זמן הכנה: 50 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

רכיבים לקציצות

רכיבים לרוטב

אופן הכנה

  1. לערבב את כל מצרכי הבשר ולהניח בצד.

  2. לקחת סיר לטגן את הבצל...ואז להוסיף את העגבניות והרסק השום והתבלינים ולערבב טוב להוסיף את הזיתים ולערבב ואת המים לתת לבעבע ולהוסיף את הקציצות(לעבוד עם ידיים משומנות) להרתיח ולבשל על אש קטנה חצי שעה.

  3. להגיש עם אורז לבן יאמי(: