אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוף

36,665
צפיות

חזה עוף מוקפץ עם פטריות ובצל

המתכון של
חזה עוף מוקפץ עם פטריות ובצל

  • קטגוריהעוף
  • מספר מנות10 מנות
  • זמן הכנה60 דקות
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • קטגוריה: עוף
  • זמן הכנה: 60 דקות
  • כשרות: כשר בשרי
  • מספר מנות: 10 מנות
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 500 גרם חזה עוף
  • 2 יחידות בצל גדול
  • 1 קופסא פטריות
  • 2 כפות שמן קנולה
  • 2 כפיות מלח
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 3 כפיות כורכום
  • 1.5 כפית פפריקה מתוקה
  • 0.5 כוס פטרוזליה קצוצה
אופן ההכנה
  • 1

    חותכים את החזה עוף לקוביות. את הבצל פורסים לפרוסות ואת הפטריות פורסים לפרוסות ושמים בקערה עם מים שכל הלכלוך יצא..


  • 2

    מחממים שמן במחבת. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד לשקיפות. מוסיפים את הפטריות ומערבבים כמה דקות נוספות עד שהפטריות מתרככות קצת..


  • 3

    מוסיפים את החזה עוף ומערבבים היטב. כאשר החזה עוף מתחיל להיות מבושל מוסיפים את התבלינים והפטרוזליה ומערבבים. מתקנים תיבול אם צריך. מבשלים עד שכל התבלינים נספגים והחזה עוף מבושל..


  • 4

    הערה: אם רוצים שיהיה קצת נוזלים מוסיפים לקראת הסוף רבע כוס מים ומערבבים היטב.


1

חותכים את החזה עוף לקוביות. את הבצל פורסים לפרוסות ואת הפטריות פורסים לפרוסות ושמים בקערה עם מים שכל הלכלוך יצא..


2

מחממים שמן במחבת. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד לשקיפות. מוסיפים את הפטריות ומערבבים כמה דקות נוספות עד שהפטריות מתרככות קצת..


3

מוסיפים את החזה עוף ומערבבים היטב. כאשר החזה עוף מתחיל להיות מבושל מוסיפים את התבלינים והפטרוזליה ומערבבים. מתקנים תיבול אם צריך. מבשלים עד שכל התבלינים נספגים והחזה עוף מבושל..


4

הערה: אם רוצים שיהיה קצת נוזלים מוסיפים לקראת הסוף רבע כוס מים ומערבבים היטב.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים