לןגן

חזה עוף מוקפץ עם פטריות ובצל

מאת: Serah Oshrith Amar, פורסם: 22/11/2015 | 12:39
חזה עוף מוקפץ עם פטריות ובצל

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 10, זמן הכנה: 60 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. חותכים את החזה עוף לקוביות. את הבצל פורסים לפרוסות ואת הפטריות פורסים לפרוסות ושמים בקערה עם מים שכל הלכלוך יצא.

  2. מחממים שמן במחבת. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד לשקיפות. מוסיפים את הפטריות ומערבבים כמה דקות נוספות עד שהפטריות מתרככות קצת.

  3. מוסיפים את החזה עוף ומערבבים היטב. כאשר החזה עוף מתחיל להיות מבושל מוסיפים את התבלינים והפטרוזליה ומערבבים. מתקנים תיבול אם צריך. מבשלים עד שכל התבלינים נספגים והחזה עוף מבושל.

  4. הערה: אם רוצים שיהיה קצת נוזלים מוסיפים לקראת הסוף רבע כוס מים ומערבבים היטב