אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוף

3,332
צפיות

פרגיות ומנגו בחלב קוקוס

המתכון של
פרגיות ומנגו בחלב קוקוס

מנה מעודנת וחגיגית, שילוב טעמים טוב.

  • קטגוריהעוף
  • מספר מנות10 מנות
  • זמן הכנה20 דקות
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • קטגוריה: עוף
  • זמן הכנה: 20 דקות
  • כשרות: כשר בשרי
  • מספר מנות: 10 מנות
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • רכיבים
  • 10 יחידות סטיק פרגית
  • 1 יחידה בצל גדול קצוץ
  • 4 שיניי שום
  • 1 יחידה מנגו
  • 1 צרור כוסברה
  • רכיבים לרוטב שלב 1
  • 1/3 כוס צ'ילי מתוק
  • 1/3 כוס סויה
  • 1/3 כוס סילאן
  • רכיבים לרוטב שלב 2
  • 3/4 קופסא חלב קוקוס
  • 1 כפית קארי
  • 1 צרור כוסברה
  • 1 יחידה מנגו
אופן ההכנה
  • 1

    להקפיץ את הבצל הקצוץ בסיר שטוח (סוטז') עד שמזהיב, להוסיף שיני שום כתוש ולהקפיץ ביחד עוד כדקה. להזיז לצדדים להכניס את הפרגיות למרכז ולהקפיץ משני הצדדים עד שמשחים קלות..


  • 2

    לערבב את רכיבי רוטב שלב 1: צ'ילי, סויה וסילאן, לשפוך מעל הפרגיות ולבשל על חום גבוה עד לרתיחה..


  • 3

    לחתוך את המנגו לקוביות גדולות ולהוסיף לסיר..


  • 4

    להוסיף את רכיבי רוטב 2: חלב קוקוס, כוסברה והקארי..


  • 5

    לבשל עוד כ-20 דק' ללא מכסה לצמצום הרוטב..


  • 6

    מנה מעודנת שילוב טעמים טוב..


1

להקפיץ את הבצל הקצוץ בסיר שטוח (סוטז') עד שמזהיב, להוסיף שיני שום כתוש ולהקפיץ ביחד עוד כדקה. להזיז לצדדים להכניס את הפרגיות למרכז ולהקפיץ משני הצדדים עד שמשחים קלות..


2

לערבב את רכיבי רוטב שלב 1: צ'ילי, סויה וסילאן, לשפוך מעל הפרגיות ולבשל על חום גבוה עד לרתיחה..


3

לחתוך את המנגו לקוביות גדולות ולהוסיף לסיר..


4

להוסיף את רכיבי רוטב 2: חלב קוקוס, כוסברה והקארי..


5

לבשל עוד כ-20 דק' ללא מכסה לצמצום הרוטב..


6

מנה מעודנת שילוב טעמים טוב..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים