לןגן

פרגיות ומנגו בחלב קוקוס

מאת: ורד דרור, פורסם: 30/08/2015 | 22:06
פרגיות ומנגו בחלב קוקוס

תקציר המתכון: מנה מעודנת וחגיגית, שילוב טעמים טוב.

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 10, זמן הכנה: 20 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

רכיבים

רכיבים לרוטב שלב 1

רכיבים לרוטב שלב 2

אופן הכנה

  1. להקפיץ את הבצל הקצוץ בסיר שטוח (סוטז') עד שמזהיב, להוסיף שיני שום כתוש ולהקפיץ ביחד עוד כדקה. להזיז לצדדים להכניס את הפרגיות למרכז ולהקפיץ משני הצדדים עד שמשחים קלות.

  2. לערבב את רכיבי רוטב שלב 1: צ'ילי, סויה וסילאן, לשפוך מעל הפרגיות ולבשל על חום גבוה עד לרתיחה.

  3. לחתוך את המנגו לקוביות גדולות ולהוסיף לסיר.

  4. להוסיף את רכיבי רוטב 2: חלב קוקוס, כוסברה והקארי.

  5. לבשל עוד כ-20 דק' ללא מכסה לצמצום הרוטב.

  6. מנה מעודנת שילוב טעמים טוב.