-בקערה שמים את כל מרכיבי התיבול, מערבבים היטב ושופכים לתוך השקית.
5
-בזהירות מערבבים טיפה, סוגרים את השקית, מנענעים מעט שהכל יהיה מכוסה ברוטב ומניחים בתבנית. .
6
-בעזרת קיסם מחוררים כמה חורים בחלק העליון של השקית ומכניסים לתנור לשעה וחצי ואפילו שעתיים.
7
-מוציאים ובעזרת מספריים גוזרים את קצה השקית (זהירות מהאדים!) ושופכים את כל תכולת השקית לתוך התבנית.
8
-בעזרת מלקחיים מסדרים יפה את העופות והירקות בתבנית ומכניסים לתנור על טורבו ומעלות הכי גבוהות לעוד כ-10 דקות עד שמשחים יפה (לשים לב שלא נשרף-כל תנור והעוצמה שלו).
9
-מגישים על מצע של אורז לבן/פתיתים ומלקקים את האצבעות!... .
10
-בתאבון:) .
1
-מחממים תנור ל190 מעלות.
2
-מכניסים לשקית קוקי את חלקי העוף.
3
-מוסיפים את הירקות החתוכים.
4
-בקערה שמים את כל מרכיבי התיבול, מערבבים היטב ושופכים לתוך השקית.
5
-בזהירות מערבבים טיפה, סוגרים את השקית, מנענעים מעט שהכל יהיה מכוסה ברוטב ומניחים בתבנית. .
6
-בעזרת קיסם מחוררים כמה חורים בחלק העליון של השקית ומכניסים לתנור לשעה וחצי ואפילו שעתיים.
7
-מוציאים ובעזרת מספריים גוזרים את קצה השקית (זהירות מהאדים!) ושופכים את כל תכולת השקית לתוך התבנית.
8
-בעזרת מלקחיים מסדרים יפה את העופות והירקות בתבנית ומכניסים לתנור על טורבו ומעלות הכי גבוהות לעוד כ-10 דקות עד שמשחים יפה (לשים לב שלא נשרף-כל תנור והעוצמה שלו).
9
-מגישים על מצע של אורז לבן/פתיתים ומלקקים את האצבעות!... .