תקציר המתכון: מהיר, קל, ללקק את האצבעות
קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד
-מחממים תנור ל190 מעלות
-מכניסים לשקית קוקי את חלקי העוף
-מוסיפים את הירקות החתוכים
-בקערה שמים את כל מרכיבי התיבול, מערבבים היטב ושופכים לתוך השקית
-בזהירות מערבבים טיפה, סוגרים את השקית, מנענעים מעט שהכל יהיה מכוסה ברוטב ומניחים בתבנית.
-בעזרת קיסם מחוררים כמה חורים בחלק העליון של השקית ומכניסים לתנור לשעה וחצי ואפילו שעתיים
-מוציאים ובעזרת מספריים גוזרים את קצה השקית (זהירות מהאדים!) ושופכים את כל תכולת השקית לתוך התבנית
-בעזרת מלקחיים מסדרים יפה את העופות והירקות בתבנית ומכניסים לתנור על טורבו ומעלות הכי גבוהות לעוד כ-10 דקות עד שמשחים יפה (לשים לב שלא נשרף-כל תנור והעוצמה שלו)
-מגישים על מצע של אורז לבן/פתיתים ומלקקים את האצבעות!...
-בתאבון:)